Παρασκευή 29/9: Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και η άνοδος ακροδεξιάς και φασισμού διεθνώς

Μοιράσου το:

Συζήτηση για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και την άνοδο της ακροδεξιάς και του φασισμού διεθνώς. Μεσούσης της δίκης της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής, διοργανώνεται συζήτηση με θέμα: «Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και η άνοδος ακροδεξιάς και φασισμού διεθνώς».

Στη συζήτηση συμμετέχουν δικηγόρος Ελευθέρια Τομπατζόγλου, συνήγορος Πολιτικής Αγωγής, εκπρόσωπος της οικογένειας του Παύλου Φύσσα. Η Ελευθερία Κουμάντου, δημοσιογράφος στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84, μέλος του Golden Dawn Watch. Ο παραγωγός από το Οmnia TV, Ύποπτο Μούσι. Συντονίζει ο Γιώργος Μουργής.

Συζητάμε τις εξελίξεις και την πορεία της δίκης από την έναρξη της έως σήμερα. Πώς αναδείχθηκε μέσα από τις δικάσιμους η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής. Μια εγκληματική οργάνωση με φασιστική δομή και δράσεις υπό το μανδύα κοινοβουλευτικού κόμματος. Η άνοδος ακροδεξιάς και φασισμού παγκόσμια. Πώς απαντάει η κοινωνία στον σύγχρονο φασισμό και ποιούς αγώνες καλείται το αντιφασιστικό κίνημα να οργανώσει.